Raspundem intrebarilor tale:

Pe măsură ce anotimpurile se schimbă, poate fi necesar să vă gândiți la schimbarea anvelopelor sezoniere. Fie că treceți la anvelopele de iarnă sau la cele de vară, este important să vă gândiți la modul în care vă păstrați setul în afara sezonului. De aceea, Hotel-roti.ro va vine in ajutor, oferind servicii de cazare a anvelopelor sezoniere (vară/iarnă) în cele mai bune condiții.

Simplu. Prin oricare din urmatoarele metode:

Anvelopele se vor deteriora daca nu sunt ingrijite corespunzator. Dar sfaturile de pe aceasta pagina va vor ajuta la extinderea duratei lor de viața. Dacă doriți să vă asigurați că depozitarea anvelopelor dvs. se află pe mâini profesionale, vă recomandăm să le lăsați depozitate intr-un loc specializat, cum este hotelul nostru de anvelope. 

Și tine-ti minte ca este o idee minunată să vă verificați anvelopele de către un profesionist în anvelope înainte de a fi montate din nou pe vehiculul dvs. pentru un alt sezon bun de conducere. Pentru a economisi spațiu în locuință/sediul companiei, pentru a scăpa de grija si dificultatea manevrării anvelopelor si pentru a crește durata de viața a anvelopelor, va recomandam sa apelati cu incredere la serviciile hotel-roti.ro!

.

Cel mult 1 zi lucrătoare, de la contactarea hotel-roti.ro. Suntem dedicati servirii clientilor nostri cu cea mai mare prioritate si va stam la dispozitie mereu pentru orice intrebari ati avea despre depozitarea anvelopelor dumneavoastra.

Sigur ca da. Doar solicitați service-ului de roți unde efectuați schimbul de anvelope să ne contacteze pentru depozitare

Da. Pentru că în depozitul nostru anvelopele tale sunt răsfățate printr-un program de îngrijire exact cum recomandă producătorul.

Dacă vă schimbați singur anvelopele, este esențial să știți cum să le păstrați după ce le scoateți de pe vehicul. De fapt, depozitarea anvelopelor este mai importanta decât își dau seama majoritatea oamenilor.

Dacă nu manipulați și nu depozitați anvelopele în mod corespunzător, caracteristicile acestora se pot schimba. Acest lucru le poate scurta viața. Se pot deteriora atât de grav în depozitare încât sa fie nevoie sa le înlocuiti. Dar daca le stocați corect, acestea vor oferi ani de folosire și veți economisi bani. Urmați ghidul nostru ușor de depozitare și profitați la maximum de anvelopele dvs. Iar daca nu indepliniti toate conditiile optime de pastrare sau nu aveti spatial necesar depozitarii, apelati cu incredere la serviciile noastre de stocare roti. Ne gasiti la numarul de telefon 0753.109.263 sau direct online prin comanda aici. 

Ghidul de pastrare corecta a anvelopelor are 8 pasi, dupa cum urmeaza:

  • CURĂȚAȚI-LE

Folosind un detergent, apă și o perie pentru anvelope, curățați anvelopele înainte de a le depozita. Acest lucru vă va ajuta să eliminați murdăria rutieră și praful de frână pentru un sezon. Curățați-vă și roțile, dacă vă depozitați anvelopele pe ele. Asigurați-vă că sunt complet uscate înainte de următorul pas.


  • NU ESTE NECESAR SA APLICATI NIMIC

Acest pas următor necesită inacțiune, mai degrabă decât acțiune. Anvelopele nu au nevoie de niciun fel de pansament sau produs lucios aplicat înainte de depozitare. Compușii anvelopelor sunt formulați pentru a rezista la crăparea ozonului și a altor factori de stres ai mediului. Astfel de produse pot împiedica mai degrabă decât să ajute la extinderea longevității anvelopelor.

  • ÎMPACHETEAZĂ-LE

Găsiți o pungă de plastic mare, etanșă, care să se potrivească fiecărei anvelope. Încercați pungi de curte sau pungi cu frunze. Asigurați-vă că punga (și anvelopa) nu prezintă umezeală, apoi scoateți cât mai mult aer din pungă (folosiți aspiratorul!) Și închideți-o cu bandă. Acest mediu etanș la aer va reduce evaporarea uleiurilor din compușii din cauciuc. Sunt disponibile, de asemenea, cadouri sau depozite specifice pentru depozitarea anvelopelor. Fac mai ușor transportul și depozitarea anvelopelor și ajută la menținerea lor fără murdărie și praf. Cu toate acestea, acestea nu sunt etanșe la aer. Dacă doriți să le utilizați, puneți anvelopele mai întâi așa cum este descris mai sus, apoi așezați-le în geantă.


  • EVITAȚI SOARELE

Razele UV și căldura soarelui pot face ravagii asupra cauciucului. Locația de depozitare a anvelopelor ar trebui să le ferească de lumina directă a soarelui.



  • ALEGEȚI LOCAȚIA

Pe vreme rece sau caldă, anvelopele nu trebuie păstrate niciodată în aer liber, chiar și sub un înveliș protector. Gândește-te rece, uscat, moderat ventilat – și bineînțeles în afara soarelui. Garajul dvs. sau alt spațiu climatizat este ideal. Dacă există o sursă de căldură în cameră, anvelopele trebuie protejate de aceasta. Majoritatea garajelor, magaziilor și mansardelor suferă o gamă de temperaturi, precipitații și umiditate. Vrei să eviți aceste fluctuații.

  • EVITAȚI EXPUNEREA LA SUBSTANȚE CHIMICE

Substanța chimică numărul unu de evitat: Ozonul. Este deosebit de dăunător pentru anvelope. Motoarele electrice care folosesc perii de contact generează ozon. Acestea pot include:

 

  • Generatoare
  • Compresoare
  • Cuptoare
  • Comutatoare
  • Pompe de cartuș
  • Aspiratoare centrale  

 

Asigurați-vă că zona de stocare nu conține niciunul dintre aceste elemente. De asemenea, trebuie evitate următoarele:

  • Solvenți
  • Combustibili
  • Lubrifianți


  •  PROTEJAȚI CAUCIUCUL ALB

Aveți pereți albi – sau alte piese albe (cum ar fi inscripționarea) pe anvelope? În cazul în care ați decis să nu vă bagați anvelopele, depozitați-le cu zone albe care ating alte zone albe și negru care atinge negru. Iată de ce: cauciucul negru de pe partea albă este compus diferit decât cauciucul negru de pe cealaltă parte. Un strat de cauciuc negru care nu se colorează este folosit pe partea albă a anvelopei pentru a preveni migrația uleiurilor din zonele albe spre negru și care provoacă decolorare. Flancul negru folosește cauciuc standard. Prin urmare, depozitați negru-negru și alb-alb pentru a menține cauciucul alb luminos și pentru a evita urmele.


  • STAȚI, STIVAȚI, ATÂRNAȚI?

Aveți trei opțiuni pentru modul de depozitare a anvelopelor:

 

  • Puneți-i în poziție verticală.
  • Stivuiește-le pe părțile laterale.
  • Agățați-le de cârlige sau rafturi.

 

Cea mai bună opțiune este în picioare, deoarece pune mai puțin stres pe anvelope. Dacă trebuie să stivați, încercați să nu stivați prea sus. Doriți să evitați răsturnarea și deteriorarea anvelopelor. Anvelope montate pe jante? Stivuirea este de fapt preferabilă în acest caz. O altă opțiune excelentă pentru anvelopele pe jante este agățarea lor de rafturile sau cârligele. Nu atârnați niciodată anvelopele demontate, deoarece acestea le pot distorsiona și deteriora.

Folositi serviciile noastre profesionale de depozitare a anvelopelor si scapati de grija manipularii lor! Hotel-roti.ro va ofera posibilitatea sa ne contactati direct online, prin formularul de comanda, sau daca preferati sa discutati telefonic, va putem oferi mai multe informatii despre depozitarea anvelopelor la numarul de telefon 0753.109.263 (Andreea Iosif). Va asteptam!

Gata sa incepem?

Suna la

 0753.109.263

REZERVA-TI ACUM  SPATIUL DE DEPOZITARE!

Hotel-roti.ro

De ce noi?

Centrul nostru de depozitare a anvelopelor oferă depozitare în condiții de siguranță pentru anvelopele sezoniere.

Anvelope 12'-15' Depozitate
53%
Anvelope 16"-18" depozitate
32%
Anvelope off-road, SUV și utilitare depozitate
15%

Contacteaza-ne

Bulevardul Dimitrie Pompeiu 10B,

București 020337

L-V: 8- 17.30

Suntem la un apel distanta:

+40753.109.263